Kloosterbosstraat 30, Kerkrade

€ 85.000 k.k.
Soort woning
Appartement
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
70 m2
Perceeloppervlakte
nvt
Inhoud
205 m3
Bouwjaar
1982
Ligging
Nabij wijkcentrum
Tuin
Onbekend
Buitenberging
Ja
Garage
Neen
Isolatie
Gehele pand
Verwarming
Intergas HR combi 2010 =lease!

Omschrijving

Dit appartement is gelegen op de 3e verdieping in de wijk “Chevremont” en gelegen nabij groenvoorziening. Het appartement is gelegen zeer nabij uitvalswegen naar Duitsland en Heerlen. Op loopafstand liggen verder winkels zoals supermarkt, apotheek en een medisch centrum.

INDELING

Souterrain: Het appartement beschikt over een eigen berging ca. 3.80x2.80 en het souterrain is ook van buitenaf bereikbaar.

Parterre: Entree (bellentableau) – gezamenlijke hal (brievenbussen) en trappenhuis.

3e verdieping: Entree – hal met plavuizenvloer. Betegeld toilet (zwevend). Woon- eetkamer ca. 5.35x4.05 met plavuizenvloer. Keuken ca. 3.55x1.70 voorzien van een goed uitgevoerde keukeninstallatie met apparatuur o.a. 5-pits gaskookplaat met oven (2006) en wasemkap; plavuizenvloer; bergkast (Intergas HR combi 2010=geleased). Twee slaapkamers resp. ca. 2.75x1.75 en 4.40x2.80 met kleine inloopkast; beiden met laminaatvloer. Betegelde badkamer met ruime douche, vaste wastafel met ombouw en aansluitpunt voor de wasautomaat. Zowel vanuit de woonkamer als ook de grootste slaapkamer bereikt men het zeer grote dakterras van ca. 70 m².

ALGEMEEN: * Grotendeels kunststof kozijnen en geheel vv dubbele beglazing * VvE bijdrage € 170,= per maand * Hoofddak geheel vernieuwd in 2010 en geïsoleerd

Alle door ons verstrekte informatie over onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.

Contact formulier